taisizco

taisizco

taisizco

taisizco

Ph متر

در همه امور آزمایشگاهی و در این مورد خاص آزمایشگاه شیمی این ذرات ، دهم ها و صدم ها هستند که نتیجه تحقیقی را دستخوش تغییرات قرار داده و سبب می شوند تا آزمایشی با پیش بینی های مطلوب محقق شود یا شکست بخورد . شاید در نظر عموم مردم این میزان دقت عملی وسواسی و بیش از حد سختگیرانه تلقی شود ، اما باید به این نکته اشاره کرد که در نخستین قدم ها برای تولید یک محصول یا اثبات یک پدیده ، به ویژه در مواردی که مستقیماً با سلامت انسان ها در ارتباط است (مانند مواد خوراکی یا آرایشی و بهداشتی) عدم توجه به همین ذره ذره ها سبب می شود تا محصول مورد نظر از حالت بهینه خود خارج شده و در حداقل پیامدی که دارد نتواند با توجه به زمان ، انرژی و هزینه ای که برایش شده است ، به حالتی آرمانی درآید .

این توضیحات از این روی داده شد که بگوییم در تعیین اسیدی ، بازی یا خنثی بودن مواد و میزان این متغیر ها نیز این سختگیری ها وجود دارد ، چرا که عدم وجود تعادل و قرار داشتن در حد استاندارد یکی از واکنش گر ها یا شرکت کنندگان در یک واکنش سبب تا نتیجه آزمایش اشتباه شده و نتواند تئوری های مکتوب را به صورت عملی نشان دهد . Ph متر به عنوان وسیله ای که این تغییرات را می سنجد ، محصولیست که با حساسیت فراوان قلیایی یا اسیدی بودن مایعات را مشخص کرده و بدین ترتیب علاوه بر افزایش دقت ، سرعت انجام آزمایش را نیز بالا می برد . 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.